Beloved Followers :)

cursor

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

27 November 2010

TENANG bagai air dikali (:



' aku sendiri '
bkn bermaksud sebatang kare uke! tp pasal....

dibawah nieyhla..! demn! =,=


'' ko ingat aku ta buley idup tnp kau ? ''

'' ko ingat aku akn menangis berdarah bile ko xde dicc aku ? ''

'' ko ingat kau gud2 sgt ? ''

'' aku fedup ngan kau! ''

'' aku FUCK org ta tepati janji! ''



bile sebut pasal CHENTA.

* aku pejam mate kuat2!
* tutup telinge ketat2!

* aku picit idung bile tersumbat ( seseme *mara* )
 * aku gelak@jerit kuat2 bile brain n hati aku kate aku da sebak.

* aku nyanyi ape2 lagu yang tlintas kat pikiran tok ' block ' ape yg aku ingatkan.
* aku pegi peti sejuk n teguk air sebnyak yg aku mampu ( smp tumpah-tumpah ke baju)

* aku suda tekad nak jadi budak kuat sekaut gajah :D
* aku da jnji xnk jadi budak cepat ngaku kala (:

* aku da de semangt yg sentiase akn kate 'syifaa, kuat3! ' ^_^
* aku ckp cinte ni mmg gile n mmg bute sebute2nye!

* aku ok la... steady jew even mcm2 yang da berlaku dalam hidup aku.
* aku kate Allah Maha Adil n Maha Mengetahui setiap kejadian yg terjadi pade hamba-hambaNya.

* aku kate lebah bukan seko. tp ko mmg bise woo.. hurm.
* aku LADYunbird yg kuat cam power puff gurl ok. ahaha.

* aku tanak bukak cite itu. nak bukak cite ' freedom ' n ' peace' aje. ngee~
* wat mse ni sekian cite pasal ko lah lahabau.


now! 
aku TENANG bagai air dikali ngn kehidupan aku skunk.

aku syg kau! kau! kau! kau! kau!kau!kau! kau! yang syg aku ya ta de pape lgi xperfect ni.
much3 love~
semoge ikatan p'sahabatan kite sume kekal ke akhir hayat!
syg korang smp mati ! (:


9 comments:

  1. weh ko knapa?

    p/s : ak follow blog ko :)

    ReplyDelete
  2. wei cma.
    ko ea...
    ak ngat sape.
    ta tau lak ko ade blog.
    aku pon da follow blog ko.
    windu ko doe! :(

    ReplyDelete
  3. ak la weh heee :)
    ak pon tataw ko ade blog.
    tenampak ko pos kat fb :)

    weh windu ko jgk weh !
    cam ade probs je. asal weh?

    ReplyDelete
  4. aiya... nice blog ma..

    ReplyDelete
  5. cma : haha.
    ak pon tatau ko ade blog.
    ok sgt la.sha pon nk wat gak.
    yez..mari kite jinakkan diri lebih lgi lam bidang blogger sesame uke!
    erm bese la yunk.
    masala itu ini.
    hmm.
    ble nk jmp ni ? :(

    zua : chantex ea? haha. mekasih :P

    ReplyDelete
  6. hahaha. bagos bagos. jom kmpul ramai2 org buat blog. woish rindu gyle weh kat korang ni ! -.-
    huhu. saba la syg yee. manusia mana tade masalah. cool k ? :D

    bile weh nak jumpe. ko stdy mane?

    ReplyDelete
  7. hmm.. tp ak non stop.
    jdi ak da serik :(
    urm.. insyaallah lau cuti sem ni ak xde pape ak ngat nk tun mlake.
    ak stdy kat nilai.
    huhu. ^^,

    ReplyDelete
  8. saba weh :) ujian sume tu. ko kena tabah dear <3

    ko turun mlaka ke weh ? ak pulak tade kat mlake. huhu

    ReplyDelete

like