Beloved Followers :)

cursor

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

01 January 2011

♥hye-hye 2011. bye-bye 2010 !♥

Assalamualaikum..

hye2 ! readers sekalion.selamat menterbeliakkan mate anda pabile mmbace entry aku ni.First of all, nak wish kat korang sume SELAMAT MELABUHKAN TIRAI BAGI TAHUN 2010.dan selamat membuke LEMBARAN BARU buat TAHUN 2011.Memang tak dinafikan dalam setiap tahun yg kite lalui.pelbagai kenagan yg manis mahupun pahit yang kite lalui.yang sukar dilupekan atau pon sebaliknye.yang mmbuatkan kite gelak ketawe smpai kelur air mate, yang menangis meraung smp lebam dek mate, kegembiraan tnpe diduge, kesedihan yang tak disangke.sume itulah yg dinamekan KEHIDUPAN. tanpe tu sume xlengkap lah kehidupan ni.pape pon kite kena jue lalui walau perit n getir cmne sekalipon.tuh sume da tercatit n tertulis lam kitaran kehidupan kite.ehem !
Berbalik pade cerite yg nak aku kongsi.aku punyai berbagai kisah suke dan duke dalam melayari idup sepanjang tahun 2010.kebnyakkannye sume pahit n payau belake ! haish~ bukan la kate xde suke langsung, tapi lau di kumpulkan or diasingkan mmg duke la yg concer perasaan aku.lau ade award..mmg da bg kat duke. hamek kau !hahah.. erm, ape boleh wat.nasib orang xsame betul tak ? mungkin kali ni nasib aku memang betul2 mnguji kesabaran n keimanan aku sebagai hambaNya dimuke bumi ni.aku sedar, aku hanyelah insan yang mudah terlupe, mudah melatah, mudah selseme ketike marah, mudah menangis pabile sedih, mudah gelak pabile disakat..aku mmg serba serbi sensitif.hanye org yg betul2 mngenali sape aku akn tahu aku ni orgnye bagai mne.tapi korang tak perlu lah takut nak b'kawan ngn aku.aku bukan makan org pon. hahah. hihi..wek3. sewel sejenak.tet ! abes sewel.skunk tyme tok siyez ! hep ! hmm...aku tak suke berpatah balik atau mngenang balik ape pon yg aku lalui seandainye tuh sume mnyakitkan aku.aku tak suke org yang da mnyakitkan aku dlu dok buang aku cam sampah bile susa datang dok tagih simpati.sorry la eh..aku ade maruah!..sekali kau ludah aku.beribu-ribu kali ludah bercampo ludah aku tuih-tuih kat kau! ..wow ! marahnye bunyi ayat tadi..rileks..hmm camne ni..baru taip je aku da selseme..lom kuakan suare lagi ni.lau kuakan suare tyme geram ni ase buruk kowt..hahah ! ^^
aku dah maafkan kepade insan yg mnyakitkan..kepade insan yg pernah mmbutakn aku terhibur..terime kasih yang ter..ter..ter amat sgt aku ucapkan kat korang.aku tak mmpu nak balas jase korang satu-satu.semoga Allah dapat mmbalas jase korang.aku tetap kawan korang sampai bebile even sumenye da xcam dlu.aku xpenah mnyesal kenal korang.korang best ! ^^. semoga korang semakin suksess n berjaye dalam ape jue yg korang nak ! :)

ok, nak share ckit azam aku yg aku pendam tok aku wat ni kat readers sekalian la eh.

♥ mao pentingkan segale amalan yg wajib dalam islam tnpe melegahkan atau mninggalkan dengan sengaje -solat-

♥ mao jadi anak yg denga kate, solehah, menyenangkan org tue dunie n akhirat.

♥ mao jadi sorang yg tidak boros !

♥ mao jadi seorang yg lbih penyabar, penyayang, pendidik, penjage hal2 yg pnting terutame kesihatan kepade insan2 tersayang.ILY N IMYSM! ♥♥ ^_^

♥ mao jadi pelajar yg rajin berbanding yg lepas.

♥ mao '' target '' yg da dibuat dapat di dilaksanakn dgn lancar n dipermudahkan segale urusan :)

♥ tak mahu memungkiri janji disetiap janji yg keluar dari mulut. insyaallah.-semoga memory ingatan ni semakin kuat! -

♥ nak DIET ! sampai capai target yg aku nak ! yihak~ :P

♥ nak belaja macam2 menu masakn tok kemudahan mase hadapan.

♥ nak jadi yg terbaik dari baik dari sebelumnye~


♥♥ akhir kate tok entry kali ni.aku memohon beribu ampun n maaf andai kate aku ade mmbuat kesilapan atau mengguriskan ati mane2 pihak.sengaje mahupon tidak. :)♥♥

GOOD LUCK TO ALL FRENDS TO ACHIEVE UR DREAMS ! .hopefully all your ambitious will come true..may Allah bless you to have a good fate~ ! ^^ ♥ ♥ ♥ !

OK! SEKIAN. WASSALAM~

2 comments:

  1. Happy New Year 2011 :D

    ReplyDelete
  2. said : happy new year too ieda.
    semoge suksess taon ni ye. ^^

    ReplyDelete

like